3 oplagte shoppingsteder i og omkring Slagelse

3 oplagte shoppingsteder i og omkring Slagelse

Er du bosat i eller omkring Slagelse, eller skal du på ferie eller weekendtur til byen inden længe, kan det være, du savner inspiration til, hvor du kan shoppe, når du er der.

Her har vi samlet en top tre over de steder, du kan shoppe, når du er i eller omkring byen. Har du brug for ekstra penge til at shoppe for, så find forbrugslån via Pengeland.

Vestsjællandscentret

Det første og mest oplagte sted at shoppe, når du er i Slagelse, er naturligvis Vestsjællandscentret. Det er det største shoppingcenter på hele Vestsjælland.

Her finder du mange forskellige butikker, og det ligger lige ved siden af det mindre center, Galleriet, hvor du også finder butikker som Bahne og H&M, hvis du har brug for andet. Derudover ligger det centralt i Slagelse, så du kan nemt gå rundt til alle de andre butikker i byen. Find lån hos Pengeland her og bliv klar til den helt store shoppingtur i Slagelse.

Næstved Storcenter

Hvis du vil, kan du også vælge at tage bilen eller bussen fra Slagelse til Næstved, hvor du finder Næstved Storcenter. Her finder du også en lang række butikker, hvor du virkelig kan shoppe, til du ikke orker mere.

Ulempen ved Næstved Storcenter er, at det ikke ligger centralt i byen. Dog er det stadig et stort center, hvor der er noget for både små og store. Derudover er der også tit arrangementer i centeret, som du kan være heldig at komme forbi, når du er der.

Ringsted Outlet

Sidst, men ikke mindst, kan du også tage øst på og lægge vejen forbi Ringsted Outlet. Her er der samlet outlet butikker fra mange af de store og kendte brands. Du finder eksempelvis Nike, Skechers, Hugo Boss og mange andre butikker i området.

Her har du mulighed for at finde mange af mærkevarerne til en stærkt nedsat pris. Det er ofte tidligere kollektioner og varer, som ikke kan være på hylderne i de almindelige butikker mere. Så kommer de i en outlet butik, hvor du så kan spare rigtig mange penge på selv de største mærker.

Leave a Comment

(0 kommentarer)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.