Bor du i Slagelse nu? Eller kunne du tænke dig at komme til det?

Bor du i Slagelse nu? Eller kunne du tænke dig at komme til det?

Slagelse har højt til himlen og store vidder, men er du til handel og indkøb, så er Slagelse bestemt også en handelsby, og har i den kapacitet et stort opland, og ikke mindst et glimrende centrum med både indkøbscentre og gågader.

Hvis du har hang til det mere kulturelle, så er der en del forskellige museer, et musikhus, og en smuk natur du kan dyrke.

Og skulle det forholde sig sådan at du alligevel vil en tur til København, så er der altså heller ikke mere end 90 km.

Start din egen hjemmeside i Slagelse

Uanset hvad dit interesseområde ligger inden for, så er det bestemt oppe i tiden at have sin egen hjemmeside, hvor du kan lægge indhold op om det du fx oplever.

Men har du nogensinde bygget en hjemmeside selv tidligere? Hvis ikke, så skal du vide, at det er nemmere end det nogensinde har været før, hemmeligheden ligger i WordPress, som er det mest brugte hjemmeside-system der findes.

Sådan et system kaldes også for CMS, som dækker over betegnelse Content Management System, hvor et CMS bruges til at styre indholdet på siden, hvilket betyder at du med relativ nemhed kan håndtere din egen hjemmeside, også uden at være ekspert fra starten.

Skal du holde konfirmation her i efteråret?

Hører du til blandt dem der snart skal holde konfirmation? Så er der mange ting du skal huske på, der skal udarbejdes en gæsteliste, og ikke mindst så skal gæsterne inviteres, der som regel sker via en indbydelse.

Indbydelser til konfirmation behøver ikke være den store hovedpine, du kan vælge det personlige præg og lave dine egne indbydelser, eller du kan købe dig til en løsning, men du kan i virkeligheden også købe dig en færdig løsning, som du efterfølgende tilpasser til dine egne ønsker.

Uanset hvad du vælger, så husk blot at få alt det indhold med som skal være i en indbydelse – altså gæsternes navne, konfirmandens navn, dato, adressen på både kirken og festen, en kort tekst der fænger, hvem der er afsender, og så naturligvis et S.U. med dato.

Leave a Comment

(0 kommentarer)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.