Tag familien med på en skøn ferie i nogle af landets “glemte” storbyer

Tag familien med på en skøn ferie i nogle af landets “glemte” storbyer

Storbyer har en charme, og en masse forskellige muligheder. Hvis man elsker byens gågader og stræder, en sejltur i kanalen eller et smut til Tivoli er København et besøg værd. Dog kan det være dyrt at holde sin ferie i København by, derfor kan det være et godt alternativ at være på ferie lidt derfra.

Du kan med stor fordel være på ferie i Slagelse eller Næstved. Her findes der god natur, lækre byer og billigere ferie muligheder. Man kan sagtens tage til København i løbet af ferien, for køreturen dertil tager ikke lang tid.

Økonomisk krise giver ikke mulighed for en ferie

Hvis du og din familie står i en økonomisk situation, hvor pengene ikke er til at holde ferie for, skal I ikke fortvivle. En ferie behøver nemlig ikke at koste en formue. Det kan være en fordel at tage på camping i det danske land.

Ved at tage på camping kommer I stadig på ferie og kan få en masse gratis oplevelser med. Har du ikke mulighed for at låne penge til en billigere ferie, bør du overveje andre lånemuligheder. Lån penge og nyd din ferie, uanset hvor den går hen.

Børn har gavn af at lære hvad penge er og hvad ting koster- også når man er på ferie

Flere forældre giver sine børn ugepenge, eller en anden form for lommepenge. Dette kan også til dels være en fordel. Men hvis børnene ikke ”laver noget” i hjemmet for at tjene deres egne penge, får de nogle gange et forkert forhold til penge. Desværre hænger penge ikke på træerne, så i stedet for som forældre man siger ”det har vi ikke råd til” er det bedre at vende den til barnet og spørge ”har du tjent nok til selv at købe det”? Ved ændringer i sætninger, og lege med ansvaret indenfor økonomi, lærer børnene ofte også hurtigere at man ikke bare kan købe som man vil.

Lær dine børn om penge og økonomiske forhold

Børn er ikke ret gamle i dag, inden de både kan styre en computer, tablet eller smartphone. Brug disse egenskaber fornuftigt sammen med dine børn, og spil pengeby med dem. Det er dig som forældre, der har ansvaret for at lære dine børn hvad penge er, hvordan de bruges og om der er nok. Et roligt forhold til penge giver dem livsvarig økonomisk kvalitet.

Leave a Comment

(0 kommentarer)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.