En onlineverden af bettingsite – Disse 7 ting bør du vide

Sportsbetting er enormt populært både herhjemme i Danmark, men også i udlandet. Betting er dog ikke bare noget man bør hoppe ud uden en del viden bag sig. Sports fans har den fordel at de har et stort kendskab til udvalgte sportsgrene og deres hold. Er man dog ny indenfor betting-verdenen, kan det være fordelagtigt at læse med her.

1. Du bør lære sportens regler

Inden du begynder at oddse, bør du læse op på den sport du vil placere din bets på. Du bør endvidere have kendskab til sportsholdet, de forskellige spillere og deres præstationer. Det kan godt betale sig at studere lidt på forhånd.

2. Tjek sites for bonuskoder

Der findes så mange bookmakers online, at det kan være forvirrende at finde ud af, hvilken én du skal vælge. Du kan med fordel tjekke om der skulle være en bonuskode der er relevant for dig. For eksempel kan du få en bet25 bonuskode via linket.

3. Dansk eller udenlandsk site

Der er forskel på bettingsite fra udlandet og dem som har dansk licens. På dansk licenserede skal du benytte NemID for at logge ind på din konto eller for at registrere dig. Dette er en fordel rent sikkerhedsmæssigt i forhold til beskyttelse af følsomme persondata. Du kan endvidere også udelukke dig fra pengespil igennem ROFUS på dansk licenserede spillesteder.

4. Udenlandsk bettingsite

Du kan også vælge at benytte udenlandske bettingsite, dog bør du være ekstra opmærksom på sikkerheden. Du bør altid tjekke sitet ud før du begynder at registrere dig og indsætte penge. Det er en god idé at være opmærksom på, hvor spillelicensen kommer fra.

5. Styr på skattereglerne

En anden ting du bør være obs på når du benytter udenlandske casinos er skattereglerne. Hvis du gambler på et dansk site, skal du ikke betale skat af dine gevinster. Andre regler kan dog forekomme udenfor EU for eksempel.

6. Hvad siger andre brugere om betting-sitet

Tjek også gerne bedømmelser og reviews fra andre som benytter de forskellige bookmakers. Du kan også vælge at tjekke sammenligningssider ud, hvor forskellige betting-sites er blevet evalueret.

7. Ansvarlighed og betting

Lige så snart det handler om gambling, er det vigtigt du tænker over dine vaner. Du bør blandt andet være opmærksom på dit pengeforbrug når du oddser. Det kan være en god idé at sætte en beløbsgrænse for, hvor mange penge du må bruge. Derudover bør du også tænke over, hvor meget tid du generelt bruger på sportsbetting. Husk, at du kan udelukke dig fra pengespil igennem ROFUS, hvis du vælger at spille på dansk-licenserede betting-sites. Husk at bruge den sunde fornuft ved denne type spil.

Leave a Comment

(0 kommentarer)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.