3 tips til at finde din nye sportsgren

3 tips til at finde din nye sportsgren

Vil du gerne i gang med at dyrke noget mere sport, men er du ikke sikker på, hvilken sportsgren du skal kaste dig over, og har du ikke lige nogen idéer til en sport, som du skal prøve af, kan det være, at vi her kan hjælpe dig godt på vej til at finde en sport, der passer til dig. Det behøver ikke at være svært at finde frem til en god sportsgren, og vi håber, at vi kan gøre det nemt for dig at finde lige netop den sport, som du skal dyrke fremover.

Hvad synes du er sjovt?

Først og fremmest er det jo vigtigt, at sport er sjovt. Derfor kan det være en god idé at starte ud med at mærke efter i dig selv, hvad du synes er sjovt inden for sport. Har du fx aldrig været god til noget med bolde, er det nemt at sortere alle de sportsgrene fra. Vil du starte til en sport, hvor du skal tænke meget? Eller hvor du skal bruge meget fysisk udholdenhed og styrke? Eller kan du godt lide at få pulsen op? Start med at kigge på de punkter.

Hvad kan lade sig gøre, der hvor du bor?

Så kan det jo også være en rigtig god idé at tage udgangspunkt i det sted, hvor du bor. Bor du ikke lige i nærheden af vandet, er det nok ikke sejlsport, der ligger først for, med mindre du enten har lyst til at køre mange kilometer flere gange om ugen, eller du har lyst til at flytte nærmere vandet. Så på den måde kan det også lade sig gøre at bruge denne metode som udelukkelsesmetoden til at gøre det mere klart, hvad der kan være muligt for dig at begynde til.

Har du gamle sportsgrene, du kan genoplive?

Sidst, men ikke mindst, kan det også være, at du har gået til et par sportsgrene, da du var barn, men som du ikke har dyrket siden. Måske er der en af de sportsgrene, du var særlig vild med, og som du har lyst til at tage op igen? I så fald er det jo bare med at kaste dig over det. Var du fx vild med håndbold som barn, er det bare med at melde dig ind i en klub igen. Eller var det brydning, der var lige dig, kan du sikkert også finde hold, du kan starte på i dag.

Husk at finde årets julekugler her.

Leave a Comment

(0 kommentarer)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.