3 tips til at undgå skader

3 tips til at undgå skader

Spiller du meget sport, er der en væsentlig risiko for at ende med at få en skade. Og en skade inden for sport kan være katastrofal, da det kan holde dig væk fra sporten i længere tid, og i værste fald kan det ende med, at du helt må holde op med at dyrke den sport, du ellers elsker så meget. Her kommer vi med et par gode tips til, hvordan du kan mindske risikoen for at blive skadet, når du træner eller dyrker sport. Du kan gå i gang med dem alle i dag.

Husk at varme op

For det første er det meget vigtigt, at du husker at varme op. Det er ikke godt at komme i gang med at træne helt kold, så sørg for at få varmet dine muskler og led op inden du går i gang med den hårde træning.

Det kan være alt fra let løb til udstrækning af led og muskler. Der er mange gode måder at varme kroppen op på, og du skal bare finde ud af, hvad der passer godt til dig, så du kan finde en fast opvarmning, du kan repetere for hver gang, du skal træne.

Massage kan hjælpe dig

Dernæst kan det måske være en rigtig god idé at gøre det til en vane at få massage, hvis du har mulighed for det. Massage kan være med til at forebygge skader, og det er også grunden til, at rigtig mange sportsfolk benytter sig af massage efter hvert træningspas.

Hvis du ikke selv har råd til at få professionel massage efter hver træning, kan det være en idé at investere i noget som en massagepistol, der kan gøre underværker, og som ikke koster særlig meget at købe. De fleste kan skaffes for summen af en eller to timers massage hos en behandler.

Stop hvis det gør ondt

Og det sidste tip er, at du bør stoppe med din træning eller din aktivitet, hvis du kan mærke, at der er noget, der ikke helt er, som det skal være. Hvis du fx kan mærke en begyndende smerte i en af dine muskler eller led, er det bedre at stoppe op og holde en pause på en dag eller to i stedet for at fortsætte med at træne på smerten.

For det vil i de fleste tilfælde bare ende med at gøre det værre, så du fx kan få en skade.

Køb de billigste plissegardiner her.

Leave a Comment

(0 kommentarer)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.