Få en ungdomsbolig i Slagelse når du studerer

Få en ungdomsbolig i Slagelse når du studerer

Skal du snart til at studere på Sjælland, eller måske sågar i Slagelse, kan det jo være en oplagt mulighed for dig at få en ungdomsbolig i Slagelse.

Der er naturligvis også denne slags boliger i mange andre byer på Sjælland, men skal du nu studere i Slagelse, er det jo en oplagt mulighed for dig at bosætte dig der, hvis det kan lade sig gøre. Du skal naturligvis på en venteliste, men måske er du heldig at få din nye bolig op til din studiestart.

Mangler du pyntegenstande til din nye lejlighed, kan du finde Kay Bojesen fugle her.

Få en billigere husleje

En af de primære fordele ved en ungdomsbolig eller en studiebolig, som det også bliver kaldt, er jo, at det kan være meget billigere for dig i husleje at vælge sådan en lejlighed, mens du er studerende.

Skal du have en almindelig lejlighed i Slagelse på eks. 2 værelser, kan du nemt kigge på en husleje på over 5.000 kroner om måneden. Med en ungdomsbolig kan du være heldig at finde den til det halve.

Bo centralt i Slagelse

Vælger du at gå efter en studiebolig i Slagelse, kan du også glæde dig til at komme til at bo centralt i byen. Der er kommet mange gode ungdomsboliger , som ligger rigtig godt centralt i Slagelse, og på den måde kan du jo nyde at bo tæt på byen, samtidig med at du har dig en billig husleje.

Der bliver også løbende bygget nye lejligheder til unge studerende, så skal du først starte i skole om et par år, kan det være, at der er kommet endnu flere boliger til studerende centralt i byen på det tidspunkt. Men det er stadig en god idé at skrive dig op hos boligselskaberne i dag.

Du kan bo der under hele din uddannelse

Det gode ved en ungdomsbolig er, at du ikke kun kan bo der i et halvt eller helt år, før du skal videre. Du kan simpelthen blive boende der under hele din uddannelse, og på den måde skal du først flytte derfra, når du er færdiguddannet og kan se frem til et rigtigt job med en god løn.

Er du ikke allerede skrevet op til ungdomsboliger i Slagelse, er det bare med at klikke dig ind til de boligselskaber, der er i byen, hvor du tit gratis kan skrive dig op til ungdomsboligerne.

Leave a Comment

(0 kommentarer)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.