Få råd til at være studerende i Slagelse

Få råd til at være studerende i Slagelse

Ønsker du at komme lidt væk fra storbyens jag, men i stedet komme til en hjertevarm by, som har alt hvad der er nødvendigt for en dejlig hverdag, så behøver du ikke at lede længe. I Slagelse får du byen og de landlige omgivelser på en og samme tid. Og hey, hvem har nogensinde klaget over billigere lejepriser end i København?

Når du som ung og studerende flytter til Slagelse, så er det måske fordi du har fået plads på drømme studiet på SDU, eller på en af de andre uddannelsesinstitutioner. Ligegyldigt hvor og hvad du skal studere, så kommer man ikke udenom, at der hver måned skal betales husleje. En husleje er en stor post, som for mange sluger hele eller store dele af SU’en. Derfor vil vi her hjælpe dig med at spare op, så du sikkert og stabilt kan samle penge til de månedlige udgifter.

Tips til opsparing

Start med at skær ned på dine luksusvaner. Mange unge lever i sus og dus med tider hos frisører, barbere, negleteknikere, massøre, solarier og meget mere. Alt sammen områder, som ikke er livsnødvendige, men som er rare at kunne prioritere. Prøv at begræns dét, du vil med garanti se et hul i budgettet.

Derefter må du handle rigtigt. Med det menes der, at du er bevist om ikke altid at vælge den dyre mælk, de dyre chips eller den dyre ketchup. Ved blot at lægge få indkøbsvaner om, kan du spare mange penge hver eneste uge.

Hvis pengene alligevel ikke rækker, kan du blive nødsaget til at låne penge. Lån penge til indskuddet i lejligheden, til nye møbler eller til noget helt tredje. På mange hjemmesider kan du få hjælp til at finde det pengeinstitut, som kan hjælpe dig med at få opfyldt dine lånekrav bedst muligt. Ganske gratis og uforpligtende får du et lånetilbud. Herudfra kan du beslutte, om det er noget for dig.

Så ligegyldigt hvordan du vil spare penge eller sågar låne penge, så er der en løsning for dig, så du sikkert og økonomisk rigtigt kan flytte til Slagelse.

Leave a Comment

(0 kommentarer)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.