Forbered din tur fra Slagelse til Hamborg

Forbered din tur fra Slagelse til Hamborg

Hamborg er en rigtig hyggelig by, som er let at komme til med transport fra Slagelse. I Europa er Hamborg den 8. største by, og der er meget at komme efter. Byen bliver kaldt også for ”det nye Berlin” på grund af de mange forskellige oplevelser, som byen byder på. Der er derfor adskillige gode grunde til at besøge den flotte by, der ligger i en overskuelig afstand fra Danmark.

Nem transport til Hamborg

Det er nemt at komme til Hamborg fra Danmark. Du kan enten køre selv, tage toget, bussen eller flyve. Derfor er byen også perfekt, hvis man blot ønsker en dejlig weekend i en storby eller har en forlænget weekend til rådighed.

Fordi afstanden ikke er så stor, kan du hurtigt komme både til og fra byen. Vær dog opmærksom på, at Hamborg også er knudepunkt for megen trafik, så det kan være en fordel at tjekke op på kødannelser og omveje, hvis I ikke vil sidde i kø i bil på vejen.

Husk valutaen

Da du kommer over grænsen til Tyskland, når du besøger Hamborg, skal du huske Euroen. Selvfølgelig kan du mange steder betale med kort, men det er også rart at have kontanter, hvis du skulle få brug for dem.

Husk at tjekke valutakurserne, både før og under dit ophold. På den måde kan du bedre vurdere, om det er fair priser, når I shopper eller spiser ude.

Lav en god plan

Skal turen bruges til at shoppe i Hamborgs mange spændende gader? Skal I tjekke særudstillingerne ud på Hamburger Kunsthalle? Eller er det dejlige gåture om Altster-søen og god aftensmad, der er planen? Hvis I har få dage i byen, kan det være en god ide, at I har forventningsafstemt inden afgang.

Hvis I har kort tid i Hamborg, så kan det være en fordel, at I har planlagt hjemmefra, hvad I vil opleve. Fordi byen byder på rigtig mange spændende kulturelle og underholdende oplevelser, kan I med fordel skabe jer et overblik inden afgang. På den måde skal I ikke skal bruge tid på at diskutere mulighederne, når I er afsted.

Leave a Comment

(0 kommentarer)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.