Kan jeg få fibernet i Slagelse?

Kan jeg få fibernet i Slagelse?

Ja, hvis du bor i Slagelse, har du mulighed for at få fibernet. Men der kan være nogle forbehold forbundet med at få fibernet, og det er desværre endnu ikke alle borgere i byen, der kan glæde sig over den lynhurtige internetforbindelse i hjemmet.

Lyder det som noget for dig, kan du allerede nu tjekke fiber priser for at finde det bedste tilbud.

Hvordan bestiller jeg fibernet?

Hvis du gerne vil bestille fibernet, skal du bare klikke dig ind til de mulige udbydere og se, om du har mulighed for at få lagt fiber i din bolig.

Hvis du kan, kan du derefter nemt og hurtigt bestille fibernet online med få klik.

Skal jeg have noget nyt installeret?

Ja, hvis du skal have fibernet, skal du forberede dig på, at din indkørsel skal graves op, og der skal lægges nye kabler ind i din bolig.

Fibernet kører nemlig på nogle helt andre kabler end ADSL, som du måske allerede har i din bolig, så der skal noget nyt hardware til, før du kan komme på det hurtige fibernet. Det er simpelthen påkrævet for at kunne komme online. Er der derfor ikke gravet det ned allerede på din adresse, skal dette gøres.

Hvor hurtigt internet kan jeg få?

Med fibernet kan du få lynhurtigt internet på op imod flere gbit/s. Normalt er du måske vant til en forbindelse på under 100 eller 50 mbit/s, men med fibernet kan du nemt få 100, 300, 500 eller sågar 1000 mbit/s.

På den måde bliver det ingen sag for hele familien at være på nettet samtidig, og der er rigeligt med hastighed til jer alle.

Kan jeg få fibernet, tv og telefoni samlet?

Ja, nogle udbydere har gjort det muligt, via samarbejde med andre leverandører, at tilbyde en samlet pakkeløsning.

På den måde kan du få tv, telefoni og fibernet samlet i en pakke hos en leverandør. Det kan være en fordel for dig, der gerne vil samle alle dine ting et samlet sted og gider at have tv et sted, internet et andet sted og telefoni et tredje.

Leave a Comment

(0 kommentarer)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.