Oplev Danmark med båd

Oplev Danmark med båd

Når sommeren nærmer sig, er der mange, der ville ønske, at de kunne bruge det meste af dagen liggende ude på vandet, hvor man kan nyde solen og slippe væk fra alle hverdagens bekymringer. Modsat hvad mange tror, er det dog ikke uden for de flestes rækkevidde at komme ud på vandet, og det er heldigt, for havnehop er en fantastisk måde at besøge forskellige steder i Danmark.

Med hurtige penge kan de fleste give sig i kast med små og store sejlture.

Besøg Danmarks havne

At sejle fra havn til havn er en anden måde at opleve Danmark på, og Mullerup Havn i Slagelse er et dejligt sted at besøge, med mange oplevelser og gode muligheder for dig, der er ude i sommerlandet.

Mullerup Havn er en privatejet havn, og selvom den blev grundlagt i 1837, er den fyldt udstyret med alt hvad der skal til for at betjene bådejere, lystfiskere og andre, der vil ud på vandet. På selve havnen er der grillområde, toilet, bad, legeplads og mulighed for indkøb, påfyldning af diesel, elektricitet og slæbested. På den måde er Mullerup havn som de fleste andre havne.

Der hvor Mullerup havn bliver til noget specielt, er ved muligheden for at opleve de nærliggende seværdigheder. Tættest på ligger Skipperkroen, hvor du kan få et godt måltid mad i dejlige omgivelser, og hvis du har mod på at gå lidt længere er Havnegrillen et dejligt sted at være.

Hvis du får brug for lidt fastere grund under fødderne og måske et par oplevelser inde i landet, så er det nærliggende at besøge Maglemosefundene eller Fløjgården. Begge dele giver mulighed for at smage på Danmarks historie, om end Maglemosefundene er af en meget ældre dato end Fløjgården.

Få din egen båd

Der er mange der tror, at det er dyrt at købe en båd og at det er endnu dyrere at holde den, men det er faktisk ikke tilfældet. Især på brugtmarkedet er der mulighed for at gøre en god handel, når der er en bådejer der pludselig har brug for hurtige penge, og hvis du foretrækker at købe nyt, men ikke ligger inde med det fulde beløb, er der endda firmaer, der har specialiseret sig i bådlån – besøg for eksempel https://redningsvest-tilbud.dk/laan-til-baad/.

Kort sagt er det eneste, der står imellem dig og en båd, din egen vilje til at handle og gøre noget ved det. Hvis du ikke er sikker på, om en båd er noget for dig, er der selvfølgelig altid mulighed for at leje en båd, så du kan prøve det af.

Leave a Comment

(0 kommentarer)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.