Sådan tjekker du dækningen i Slagelse

Sådan tjekker du dækningen i Slagelse

Har du svingende signal på din mobil, og er du i tvivl om, hvor godt signal der er på din adresse, eller om dit teleselskab overhovedet har dækning i området, kan det være en god idé at hoppe en tur ind at kigge på et af de mange dækningskort, du kan finde online.

De fleste mobilselskaber i Danmark har endda dækningskort direkte på deres hjemmesider, som du kan klikke dig ind på for at se, hvordan det enkelte selskab, og det mobilnet de opererer på, er i lige netop det område, hvor du bor.

Hvad kan jeg gøre hvis jeg har dårlig dækning?

Har du dårlig dækning på din mobil, og vil du gerne have bedre dækning, kan den primære løsning være at undersøge, hvilket mobilnet der dækker bedst i dit område. Når du har fundet ud af det, skal du bare finde et teleselskab, der opererer på det net, og derefter skifte over til det mobilselskab.

Selvom der i Danmark er mange forskellige teleselskaber, er der kun en række få netværk. Så du skal ikke være bange for, at du skal tjekke dækningen på 20 forskellige netværk. Du kan bare tjekke 3’s, Yousee’s, Telias og Telenors (sidstnævnte to er slået sammen).

Hvis der er et af dem, der dækker godt i dit område, og du ikke allerede er på det, kan du med fordel skynde dig at skifte over på det. Så vil der være god sandsynlighed for, at du vil opleve en forbedret dækning med det samme på din mobil.

Alle netværk har discountselskaber

Uanset hvilket netværk du har den bedste dækning på, kan du glæde dig over, at du kan få en discountløsning på dem alle sammen.

Har du bedst dækning hos 3, kan du tilmelde dig hos Oister. Er det hos Telenor, kan du komme på CBB Mobil. Eller er det på Yousee’s netværk, du har den bedste dækning, kan du tilmelde dig Telmore.

Så hvis du er træt af din nuværende dækning, er det bare med at få fundet den bedste løsning for dig og dit område. Det er meget let og tager ingen tid.

Leave a Comment

(0 kommentarer)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.