Sådan udnytter du naturen i din by - Slagelse for eksempel

Sådan udnytter du naturen i din by – Slagelse for eksempel

Er man så heldig at have en skov i baghaven, eller er der kun en lille gåtur ned til nærmeste park? Lige meget hvad, så kan det være et kæmpe privilegium at have natur tæt på sig. Her finder mange ro fra den travle hverdag.

Men netop den travle hverdag, kan også medvirke til, at man ikke får gået sig en tur i naturen. Nogle gange glemmer vi måske også at udforske naturen? Hvad sker der, hvis man går til højre i stedet for venstre? Det handler om at finde en motivation for at gøre brug af naturen mest muligt, fordi den gemmer på så mange gode steder. Steder man ikke kendte før, fordi den traditionelle sti førte en anden vej hen.

Kan hunden være en motivation for gåture i naturen?

 Det lyder som et drastisk tiltag, og selvfølgelig skal hunden ikke kun være en motivation for gåture. Det gode ved hunden er, at den både kan agere motivation, fordi den skal ud flere gange om dagen. Derudover er det også et hyggeligt selskab på gåturen. Bor man alene, så er hunden jo både et selskab på gåturen, men faktisk også derhjemme før og efter turen.

Inden man springer ud i anskaffelsen af en hund, skal man blot huske det ansvar og de udgifter, som det kræver at have hund. Ligesom mennesker har nogle behov, som skal afdækkes, så har hunden det samme. Gennemgå de forskellige overvejelser inden du køber hund. På den måde sikrer du dig, at du er helt klar til at give hunden det bedste liv.

Del oplevelserne med din hund i naturen

Tager man valget om at få en hund, så vil der automatisk også komme mange nye oplevelser, som I vil dele sammen. De mange gåture bliver forskellige for hver gang, og måske kastes der med bold eller leget. Disse oplevelser skal da forenes. Det kan blot være svært i situationen, når både bolden skal kastes, hunden skal holdes i snor osv. Et tiltag til dette kunne være en fotograf, som kan forene de dejlige stunder med billeder til rammen derhjemme eller på de sociale medier.

Leave a Comment

(0 kommentarer)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.